Tutarsızlık Uyarısı

"Kısa" yazılar yazmak istediğimi söylemiş miydim?


27 Haziran 2010 Pazar

Sıfır noktası

Çok heyecanlı çok! Bir şeylere yeni başlıyor olmak inanılmaz heves verici, çok güçlü, umut dolu bir şey. Her olasılığa her zaman şans vermemden ve "kesinlikle olmaz"ları gereksiz bulmamdan kaynaklı belki, hep hiç tahmin edemeyeceğim şekilde gelişmiştir hayatım. Korkmadan bir anda kararlar verirsin, değişiverir ya her şeyin, hangi ara düşünüp uyguladığını bile hatırlamazsın, direk olayın içinde bulursun kendini falan, seviyorum o hali işte. Bodoslama atlamak mı denir, korkusuzca yaptığın herhangi bir eylem işte, yaşa anasını satayım! Hislerime, içgüdülerime vs çok güveniyorum hep, inanç mevzu..

Ne zaman bir anda değiştiriverdiysem hayatımı, iş'te, eş'te, yaşadığım yerde, hep tahmin edemeyeceğim kadar güzel yerlere bağlanmıştır. Uzun sürmüştür kısa sürmüştür orası değişir, ya da o kadar yoğun mutluluk sonrası dibe batışlar da olasıdır ama, gülün dikeni gibi bir şey o.

Senelerdir öğrencilik hayatına seve seve de olsa "bağlı kalmış" ve haliyle bir çok şeyde sınırlanmış hissetmiş biri olarak, bundan sonra neler yapacağımın belirsiz olmasına ve her tarafa kayabilecek olmasına "tamm benlik" derim! İki ay sonra kendimi tahmin etmediğim bir şehirde şu an hiç tanımadığım insanlar arasında bulabilirim. Yeni bir şeyler göreceğim ve yeni heyecanların içinde olacağım kesin, "yeni" işte! Yeni bir şeyler kazanıcam. Şimdiki halden bir şeyler vererek değil, bunları koruyup üzerine bir şeyler ekleyerek. Ve yeni sorunlarım da olacak evet:) Olsun yani eee? Hallederiz :) Her olasılığa açık ve nasılsa inanılmaz bi güven içinde bekliyorum şimdi hangi olasılıkların ağır basacağını.

Çok heyecanlı çok...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder